PUEDE PONERSE EN CONTACTO CON NOSOTROS POR CORREO ELECTRÓNICO Y TELÉFONO

ES
| ES
| FR
| EL

Onze Actualiteiten

Kees Koevoets finisht Roparun

23 mei 2018

Afgelopen weekend heeft onze collega Kees Koevoets samen met zijn Team meegedaan aan de Roparun. De Roparun is een non-stop-estafetteloop van ruim 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam en duurt twee dagen.

Een Roparunteam bestaat uit gemiddeld 25 personen, waarvan acht lopers, minimaal twee fietsers en de rest begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken.

Het doel van de Roparun is het bijeen brengen van zoveel mogelijk sponsorgeld. Het geld dat wordt opgehaald, is voor de financiering van projecten om het leven van kankerpatiënten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Samen met Team Climax Ede heeft Kees ruim €17.500 opgehaald voor dit goede doel.

JBR is ontzettend trots op deze mooie prestatie van Kees en zijn Team!

Kees Koevoets finisht Roparun